ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Brașov – destinație de vacanță pentru o săptămână”, eveniment de promovare turistică, între 5 - 12 mai

Publicat: miercuri, 23 Martie 2022 , ora 10.12
Sursa foto: Facebook / Poiana Brașov
Sursa foto: Facebook / Poiana Brașov

„Brașov – destinație de vacanță pentru o săptămână” este evenimentul de promovare turistică organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în parteneriat cu administația județeană, în perioada 5-12 mai.

În ședința ordinară de plen din această săptămână, consilierii județeni vor vota Acordul de asociere între cele două entități, precum și alocarea sumei de 19.500 lei cu care județul Brașov urmează să participe la organizarea evenimentului.

“Ideea evenimentului a plecat în momentul în care am analizat durata medie a șederii în județul Brașov - care este de două nopți – și ne-am gândit la posibilități prin care să creștem această valoare. Astfel, în perioada 5 - 12 mai vom organiza la Brașov evenimentul «Brașov – destinație de vacanță pentru o săptămână», unde vom aveam două secțiuni: un infotrip și o conferință”, a spus prim-vicepreședintele ANAT, George Cioceanu.

La Infotrip vor participa aproximativ 20 de persoane din cadrul agențiilor de turism.

La conferință vor fi invitați și reprezentanți ai instituțiilor statului și din mediul de afaceri local, asfel încât să poată fi stabilite colaborări pentru acțiuni comune în dezvoltarea turismului brașovean.

“Infotrip-ul va avea 6 zile. Noi pe 5 mai vom ajunge din București în Brașov. Sperăm să reușim să încheiem parteneriatul discutat cu cei de la CFR Călători și să reușim să promovăm și produsul lansat anul acesta împreună cu Primăria - «Din Gara de Nord direct pe pârtie»”, a adăugat George Cioceanu.

Secțiunea Infotrip mai implică vizitarea, pe parcursul a celor 6 zile, a mai multor obiective turistice din județ, printre care Poiana Brașov, Vama Buzăului, Biserica Fortificată Hărman, Colinele Transilvaniei și Țara Făgărașului.

Camelia Vlad