ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Brașov, sfârșitul de săptămână se anunță unul plin de evenimente culturale

Publicat: vineri, 18 Martie 2022 , ora 11.28
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

După 2 ani de pandemie la Teatrul Sică Alexandrescu este programată o premieră la care spectatorii nu mai sunt obligați să poarte mască și toate locurile pot fi ocupate.

Comedia "Bolnavul Închipuit" de Moliere este programată pentru zilele de sâmbătă și duminică de la ora 19.00. Prețul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar elevii, studenții și pensionarii plătesc 10 lei.

Mâine, la Operă este programat spectacolul "Sânge Vienez" de la ora 18.30. Din păcate, acest spectacol este sold-out.

Tot sâmbătă de la ora 19.00, la Centrul Multicultural, va fi vernisată expoziția colectivă "Mentoring und Aktion". Cei mici se pot bucura sâmbătă dimineața, de la ora 10.30, de spectacolul Albă ca Zăpada, la Teatrul Arlechino, iar iubitorii de Blues sunt așteptați în Rockstadt la un concert în premieră în România. Pe scenă va urca Krissy Mathews Band, Krissy Mathews fiind considerat unul dintre cei mai străluciți chitariști ai noului val. Spectacolul este adus de Transilvania Blues Nights. Concertul va începe la ora 18.00, iar prețul unui bilet este de 90 de lei, la intrare.

Duminică, tot la Rockstadt, de la ora 17.00, este programat un concertul rock aniversar, 40 de ani "Celelalte Cuvinte".

Nucu Jalea