ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zonă de promenadă cu târguri și diverse evenimente, pe Valea Cetății

Publicat: miercuri, 16 Martie 2022 , ora 10.23
Sursa foto: Google Maps
Sursa foto: Google Maps

Zonă de promenadă cu târguri meșteșugărești, evenimente gastronomice sau cultural-artistice pe o suprafață care se întinde pe 3 ha, pe Valea Cetății din cartierul Răcădău - este propunerea social-democraților din Consiliul Local Brașov.

Președintele Organizației Municipale PSD Brașov, Lucian Pătrașcu, a explicat ieri, într-o conferință de presă, că terenul vizat poate fi transformat cu ușurință într-un amfiteatru în aer liber, semiacoperit, cu o capacitate de până la 3.000 de locuri:

“Acolo la carieră există un spațiu foarte bun în care Primăria ar putea investi bani din bugetul local pentru crearea acestui proiect, cu mai multe locații și zone de divertisment pentru brașoveni și pentru turiști. În zona respectivă Primăria ar putea amplasa un amfiteatru în aer liber sau semi-acoperit, în care să se realizeze activități culturale, proiecții de filme, scenete de teatru sau alte activități”.

Lucian Pătrașcu apreciază că tot aici s-ar putea amenaja un parc, o zonă de promenadă urbană în lungime de până la 5 km, cu alveole pentru activități de picnic.

Un avantaj al acestei locații ar fi faptul că se află în proprietatea Municipiului Brașov și nu este pretabilă pentru împăduriri și construcții, din cauza solului calcaros.

Camelia Vlad