ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acțiune de solidaritate cu poporul ucrainean, sâmbătă, în fața primăriilor

Publicat: joi, 10 Martie 2022 , ora 15.59
Sursa foto: brasovcity.ro
Sursa foto: brasovcity.ro

Acțiune de solidaritate cu poporul ucrainean, sâmbătă, în fața primăriilor.

Brașovenii sunt așteptați, sâmbătă, de la orele 17.00, în fața instituției, să-și arate sprijinul față de cei din Ucraina.

“Vă aștept sâmbătă, de la ora 17.00, în fața primăriei, să le transmitem ucrainenilor că nu sunt singuri, că noi, brașovenii, asemenea locuitorilor din toate orașele europene, susținem lupta lor pentru libertate, pentru democrație, pentru un stat independent. Acest război nu este al unui stat împotriva altuia, ci este un război pe care Rusia îl poartă împotriva valorilor și principiilor europene, pe care semenii noștri din Ucraina le apără cu sacrificiul suprem, de aceea trebuie să simtă că noi toți suntem de partea lor”, a precizat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Acțiunea are loc în mai multe orașe europene, la inițiativa lui Dario Nardella, președintele Eurocities și primar al Florenței. Deja, mai multe orașe din Italia au anunțat că se vor alătura acestei mișcări.

În țara noastră, acest eveniment este susținut de Asociația Municipiilor din România.

Adina Chirvasă