ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atenție la actele expirate, prelungite pe perioada stării de alertă! Mai sunt valabile maxim 90 de zile

Publicat: joi, 10 Martie 2022 , ora 12.43
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Toate actele expirate în pandemie (cărți de identitate, avize, autorizații etc.), prelungite până la finalul stării de alertă, mai sunt valabile maxim 90 de zile, începând cu data de 9 martie, informează autoritățile.

O veste bună pentru cei care se programează online pentru obținerea actelor de identitate este că deblocarea programărilor nu se mai face de două ori pe lună. În acest moment, cei care doresc să se programeze au la dispoziție inclusiv luna iunie pentru a face acest lucru”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Totodată, la Serviciul Public Local de Evidență a Persoanelor, brașovenii vor avea la dispoziție trei ghișee pentru programările online, două pentru cei care preferă să își ia bonuri de ordine și un ghișeu pentru situații de urgență.

La Direcția Fiscală, biroul pentru persoanele nevaccinate, care funcționa în curtea interioară a direcției, își încetează activitatea, iar publicul va avea acces în interiorul sediului, în limita spațiului. Activitatea agenției fiscale de pe strada Lungă, care în perioada stării de alertă a fost folosită ca ghișeu exclusiv pentru persoanele nevaccinate, revine la normal, având acces publicul din toate categoriile.

Instituțiile publice își vor păstra, însă, orarul de aerisire și igienizare a spațiilor.

În mijloacele de transport în comun, purtarea măștii de protecție nu mai este obligatorie, însă este recomandată. Acestea vor fi igienizate, iar dezinfectantul de mâini este în continuare disponibil, pentru pasageri.



Radio România Brașov FM