ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ajutor gratuit la cazare pentru refugiații ucraineni, din partea profesioniștilor din domeniul imobiliar

Publicat: miercuri, 2 Martie 2022 , ora 19.19
Sursa foto: Facebook / IGSU
Sursa foto: Facebook / IGSU

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România a demarat de câteva zile campania „Oameni pentru Oameni”, pentru susținerea gratuită cu cazare a refugiaților din Ucraina pe perioada tranzitului în România.

Oferim cazare pe termen scurt și mediu refugiaților din Ucraina, plus mese calde. Avem deja parteneri în București - hoteluri și unități de cazare tip apartament studio, Airbnb. Am întâlnit foarte mulți proprietari care ne-au susținut punându-ne la dispoziție imobilele lor. Pe Brașov am identificat până acum un partener care ne susține cu furnizarea a 1-2 nopți de cazare la ieșire din Brașov chiar înspre București. Încă suntem în căutare de parteneri la Brașov”, a spus purtătorul de cuvânt al organizației, Christina Neamțu.

La rândul ei, Asociația Agenților Imobiliari are nevoie de susținere în această cauză, cu oferte de locuri de cazare, proprietăți particulare sau hoteluri și pensiuni, dar și cu bani, pentru asigurarea meselor calde.

Până în prezent, s-au colectat în jur de 44.000 lei, sub formă de donații sau sponsorizări, a precizat Christina Neamțu. Lăudabil este și gestul unor brașoveni de a-și retrage locuințele de la vânzare, pentru a le pune la dispoziția refugiaților.

Camelia Vlad