ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea face inventarul adăposturilor civile și al necesităților de reparații. Prima estimare: 10 milioane de lei

Publicat: miercuri, 2 Martie 2022 , ora 7.11
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Municipalitatea vrea să facă lucrări de reparații la adăposturile civile, asta după ce va face un inventar detaliat al stării lor și necesităților de renovare.

Primele discuții cu asociațiile de proprietari la care sunt astfel de adăposturi vor avea loc astăzi. Cel puțin așa a afirmat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

"Avem un proces de inventariere a acestor adăposturi. Vom avea primele discuții cu președinții asociațiilor de proprietari care dețin adăposturi astfel încât să ne asigurăm că ele sunt eliberate de orice construcție, anexe apărute între timp. Intervenții nu au mai fost făcute de 40 de ani când erau privit drept ceva utilizabile doar pentru stocarea murăturilor", a spus acesta.

În oraș sunt peste 140 de adăposturi. Prima estimare, potrivit edilului, ar atinge un cost de 10 milioane de lei, bani pe care vrea să îi solicite din Fondul de Rezervă al Guvernului.
Adina Chirvasă