ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Opera Brașov, spectacol pentru micuții sportivi ucraineni rămași în România

Publicat: luni, 28 Februarie 2022 , ora 16.26
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

Angajații Operei vin în sprijinul micuților fotbaliști ucraineni rămași ca refugiați la Brașov. Astfel, cei 11 sportivi vor participa gratuit, miercuri, de la ora 10.00, la spectacolul „Peter Pan”.

Sprijinul artiștilor brașoveni pentru micuții din țara vecină nu se oprește aici.

Opera Brașov dorește să aducă o rază de lumină și o mică bucurie în această lume plină de nesiguranță și de tristețe. Astfel, miercuri, 2 martie, la reprezentația de la ora 10.00 a spectacolului «Peter Pan» va participa și un grup de 11 copii ucraineni rămași ca refugiați la Brașov (...) În semn de solidaritate și sprijin pentru societatea civilă din Ucraina, care acum traversează momente dramatice, angajații Operei Brașov doresc să se implice în ajutorarea acestor copii și vor acoperi costurile cu cazarea și masa pentru încă o săptămână pentru micii fotbaliști ucraineni. Îi așteptăm, așadar, la Opera Brașov, cu multă dragoste”, a spus purtătorul de cuvânt al instituției, Cecilia Toma.

Vă reamintim că cei 11 sportivi au participat, la Brașov, la un campionat de fotbal și au sosit sub Tâmpa chiar în ziua în care Ucraina a fost invadată de forțele rusești.

Citește mai multe despre acest subiect, aici: 11 copii ucraineni au rămas la Brașov

Monica Neacșu