ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Salvamont Brașov, mereu în alertă

Publicat: joi, 24 Februarie 2022 , ora 21.21
Sursa foto: arhivă / Salvamont Brașov
Sursa foto: arhivă / Salvamont Brașov

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 4 cazuri, în care persoanele care practicau schiul sau snowboard-ul s-au accidentat, una a fost trimisă către o unitate spitalicească.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brașov au intervenit în 360 de cazuri. Sfatul Salvamont după ziua de astăzi este să

Schiați cu o viteză în care să fiți întotdeauna în control, pentru a putea evita sau opri în siguranță, indiferent de manevrele celor dinaintea voastră. Adaptați permanent viteza condițiilor meteo, de trafic, stării pârtiilor, dar mai ales pregătirii voastre, atât tehnice, cât și fizice.

Nu evitați să apelați la un instructor autorizat și dați dovada de responsabilitate în practicarea sporturilor montane de iarnă, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jurul vostru.

Nucu Jalea