ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De azi, aplicația 24pay te va anunța și când îți expiră abonamentul RAT

Publicat: miercuri, 23 Februarie 2022 , ora 15.00
Sursa foto: RATBV
Sursa foto: RATBV

Posesorii de abonamente de transport RATBV achiziționate prin aplicația 24pay beneficiază de astăzi de o nouă funcționalitate: aplicația îi va informa, prin intermediul unei notificări, când urmează să le expire abonamentele.

În acest fel brașovenii sau cei care doar călătoresc prin Brașov își pot achiziționa abonamente RATBV fără a mai fi preocupați de urmărirea datei de expirare a titlului de călătorie.

“Notificarea este primită cu o zi înainte de expirarea abonamentului cumpărat prin aplicația 24pay, iar pentru a avea acces la notificări nu este necesară acordarea vreunei permisiuni. De asemenea, împreună cu notificarea se primește în aplicație și un mesaj cu privire la același subiect, respectiv expirarea abonamentului. Pentru a beneficia de această nouă funcționalitate este necesar ca utilizatorii să facă un update la ultima versiune a aplicației 24pay în Google Play sau AppStore”, a spus purtătorul de cuvânt al Regiei, Silviu Ștefan.

Repezentanții Regiei Autonome de Transport în comun au anunțat că, de la începutul acestui an până în prezent, prin aplicația 24Pay au fost achiziționate peste 200.000 de bilete cu valabilitate 50 de minute în municipiul Brașov, mai bine de 600 de abonamente lunare și peste 7.400 de bilete valabile pe linia 20 pentru Poiană.

Sursa foto: RATBV

Camelia Vlad