ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mărțișoarele vor fi vândute pe domeniul public din 25 februarie

Publicat: joi, 17 Februarie 2022 , ora 13.15
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Locurile din piețe destinate comercializării de mărțișoare vor fi scoase la licitație din 22 februarie.

Comercianții de mărțișoare își vor vinde produsele hand-made pe Aleea Parcului Nicolae Titulescu, începând din 25 februarie. De asemenea, tot de atunci vor fi și în piețele agroalimentare, pentru care locurile de vânzare vor fi scoase la licitație marți.

"Serviciul Public de administrare piețe va scoate la licitație locuri de vânzare a mărțișoarelor în cele patru piețe agroalimentare, în data de 22 februarie. Vorbim despre 34 de locuri de vânzare mărțișoare. Cele mai multe sunt în Piața Tractorul urmată de Piața Dacia, Piața Astra și Piața Star. Comercianții vor avea la dispoziție două categorii de locuri pentru vânzarea mărțișoarelor, o categorie adresată celor care vor să vândă mărțișoare în perioada 27 februarie - 2 martie și a doua categorie adresată celor care doresc să vândă și mărțișoare și cadouri pentru ziua de 8 Martie. Aceștia vor închiria acele zone pentru perioada 25 februarie - 8 martie", a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Mărțișoare vor mai fi la vânzare și în fața complexului Bartolomeu, pe strada Filiași, în Triaj, și pe strada Levănțicăi, în cartierul Noua. Aici, vânzarea începe din 27 februarie.
Adina Chirvasă