ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parteneriat pentru încurajarea domeniului construcțiilor, la Brașov

Publicat: marți, 8 Februarie 2022 , ora 12.02
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Patronatul Societăților în Construcții au semnat un parteneriat pentru încurajarea domeniului construcțiilor la Brașov.

Părțile au discutat menținerea facilităților fiscale acordate pe durata pandemiei și creșterera numărului de angajați aduși de pe piețele muncii din Asia.

“Camera de Comerț și Industrie Brașov, împreună cu Patronatul Societăților în Construcții urmăresc implicarea activă a firmelor care activează în domeniu în formularea reglementărilor legislative care definesc și influențează construcțiile românești, aceștia fiind împreună un partener de dialog reprezentativ cu toate autoritățile publice relevante din domeniu, în mod deosebit în ceea ce privește creșterea prețurilor materialelor de construcții și chiar al indisponibilității acestora, creștere care influențează atât proiectele existente, cât și proiectele de investiții viitoare care se conturează în jurul județului Brașov”, a precizat directorul de Marketing și PR al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Andreea Ivașcu.

Potrivit estimărilor de la finalul anului trecut, în construcții se va înregistra în următoarele trei luni o scădere a volumului producției de 20 de procente și a numărului de salariați cu 11%. În schimb, estimarea spune că prețurile de producție vor crește cu 42%.

Camera de Comerț și Industrie Brașov este la dispoziția managerilor din construcții care au sugestii și propuneri pentru îmbunătățirea activității din domeniu.

Sorin Țârcă