ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

3 restaurante din Predeal, sancționate pentru nerespectarea măsurilor antiCovid

Publicat: luni, 7 Februarie 2022 , ora 17.10

Administratorii a trei restaurante din stațiunea Predeal au fost sancționați de jandarmii brașoveni pentru nerespectarea prevederilor legale privind ocuparea a doar 30% din capacitatea maximă a spațiului și pentru neverificarea certificatelor verzi ale clienților, informează AGERPRES.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, sancțiuni au fost aplicate și turiștilor care nu purtau mască sau care nu aveau certificat verde.

În ultima săptămână, jandarmii brașoveni au desfășurat, în stațiunile cu aflux mare de turiști, cum ar fi Poiana Brașov, Predeal, Bran, dar și zonele aglomerate din municipiul Brașov, municipiul Făgăraș sau din orașul Zărnești, o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. În urma acestora au fost aplicate, în total, peste 100 de amenzi, în valoare de aproape 20.000 de lei.



Radio România Brașov FM