ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Party Time by Dj Rux

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noi accidentări pe pârtiile brașovene

Publicat: joi, 3 Februarie 2022 , ora 7.10
Sursa foto: arhiva / Salvamont Brașov
Sursa foto: arhiva / Salvamont Brașov

În cursul zilei de miercuri, salvamontiștii brașoveni au interveni în alte patru cazuri de accidentări pe pârtie, în total fiind vorba de 5 persoane care s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă.

Una dintre ele a fost predată echipajului SMURD, pentru a fi transportată la unitatea spitalicească.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brașov au intervenit în 206 cazuri, totalizând 222 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care a fost nevoie să fie evacuate.

"Purtați întotdeauna echipament adecvat care să vă protejeze de precipitații, vânt și care să vă ofere confortul termic de care aveți nevoie. Echipamentul adecvat trebuie întotdeauna dublat și de un echipament de protecție, din care să nu lipsească ochelarii, casca, mănușile de schi și, nu în ultimul rând, protecția de coloana. Dați dovadă de responsabilitate în practicarea sporturilor montane de iarnă, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jurul vostru!", recomandă Serviciul Salvamont Brașov.

Radio România Brașov FM