ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Care sunt proiectele pe care le doresc brașovenii implementate prin procesul de bugetare participativă

Publicat: miercuri, 2 Februarie 2022 , ora 18.35
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

„Parcări sigure pentru biciclete“, ,,Grădini urbane comunitare”, ,,Grădini muzicale în spații comune” și ,,Pistă pentru alergat în parcul Tractorul”. Acestea sunt proiectele care au primit cele mai multe voturi din partea brașovenilor, în procesul de bugetare participativă și care vor fi puse în practică, de Primărie.

Toate cumulează o sumă de 1,5 milioane lei. Pentru că Primăria a alocat 2 milioane pentru acest program, a mai fost inclus un proiect.

Mai mult, în proiectul de buget local ar mai putea fi incluse și alte propuneri:

Al cincilea proiect este legat de amplasarea unei toalete ecologice automatziată, nu acele toalete de pastic. Sunt proiecte aliniate cu direcțiile de dezvoltare ale municipiului și cu planurile de investiții și cu planurile de dezvoltare. De altfel, în proiectul de buget pentru 2022, care a fost propus Consiliului Local, se află mai multe dintre inițiativele care nu au câștigat acest apel de proiecte și pe care ne dorim în continuare să le implementăm”, a spus primarul municipiului Brașv, Allen Coliban.

Proiectele propuse prin bugetarea participativă ar urma să fie implementate până la sfârșitul anului.

Adina Chirvasă