ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un hotel din Predeal a fost închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli grave depistate în urma unor controale

Publicat: miercuri, 26 Ianuarie 2022 , ora 18.05
Sursa foto: OPC Brașov
Sursa foto: OPC Brașov

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au suspendat activitatea la un hotel de tradiție din Predeal după ce, în urma unui control, au fost descoperite mai multe nereguli, printre care 30 de kilograme de alimente expirate, lipsa dezinfecției sau depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Au fost descoperite probleme inacceptabile care pot pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor, motiv pentru care măsurile au fost aplicate în consecință, respectiv suspendare activității și oprirea de la comercializare a tuturor produselor neconforme (...) S-a aplicat o sancțiune de 30.000 de lei și atrag atenția absolut tuturor agenților economici că, în cazul în care prejudiciază drepturile consumatorilor, măsurile vor fi unele ferme”, a spus șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Sorin Susanu.

Radio România Brașov FM