ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prima Școală Românească și Biserica Neagră vor intra pe circuitul „Brașov Visit Ticket”

Publicat: marți, 25 Ianuarie 2022 , ora 13.00
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Prima Școală Românească și Biserica Neagră vor intra pe circuitul „Brașov Visit Ticket”. Este vorba despre biletul unic care oferă turiștilor posibilitatea să viziteze, la prețuri modice, mai multe muzee din județul Brașov, pe parcursul a 15 zile.

Muzeul de Artă, Muzeul Casa Mureșenilor, Muzeul de Etnografie și Muzeul Județean de Istorie - cele patru instituții de cultură de tip muzeu aflate în administrarea Consiliului Județean Brașov - au propus inițierea unui acord de parteneriat cu Biserica Sf. Nicolae și cu Biserica Evanghelică, pentru ca Prima Școală Românească din Șcheii Brașovului, respectiv Biserica Neagră, să fie introduse în circuitul de vizitare cu biletul unic.

Consilierii județeni vor vota mâine, în ședința de plen, acest acord de parteneriat.

Având în vedere că majoritatea muzeelor cuprinse în programul „Brașov Visit Ticket” au secții deschise în tot județul, turiștii vor putea vizita 12 centre culturale muzeale.

Reamintim că prețul biletului unic, cu valabilitate 15 zile, este de 25 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari, 5 lei pentru copii și 50 de lei pentru pachetul destinat unei familii formate din doi adulți și doi copii.

Camelia Vlad