ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dimineață geroasă, în Transilvania. Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Publicat: marți, 25 Ianuarie 2022 , ora 11.31
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Vreme geroasă, în această dimineață, în Transilvania. Temperaturile au coborât sub -21 de grade Celsius în județul Brașov și chiar sub -25 de grade Celsius în județul Covasna. Ger a fost și în județul Harghita.

„La stația meteo din Făgăraș au fost cele mai scăzute din județul Brașov, respectiv -22,6 grade Celsius, iar la Brașov -21 de grade. Temperaturi și mai scăzute au fost înregistrare în Estul Transilvaniei, în depresiuni. Cea mai scăzută minimă a fost la Întorsura Buzăului, -25,7 grade Celsius”, a precizat Pașol Alin Adrian, de la Centrul Meteo Regional Transilvania Sud.

Frigul se va menține și în zilele următoare, dar treptat vom scăpa de ger.

„În această noapte nu mai așteptăm temperaturi atât de scăzute, doar ușor sub pragul gerului. Respectiv de la -13, la -8 grade pentru județul Brașov. (...) Zilele următoare, până în weekend, vor fi cuprinse între -4...-5 grade și 1...2 grade. Noaptea nu mai ajungem la ger, având minime între -9 și -3 grade Celsius. Și în weekend, temperaturile se vor menține, cele nocturne, între -8...-9 grade și -2...-3 grade, iar ziua puțin vom trece peste zero grade”, a adăugat Pașol Alin Adrian.

Meteorologii estimează că de săptămâna viitoare vom avea maxime pozitive pe timpul zilei, dar temperaturile vor fi sub -10 grade Celsius pe timpul nopții.

Sursa foto: arhivă

Radio România Brașov FM