ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pavilionul României Dubai Expo, vizitat deja de peste 650.000 de oameni

Publicat: vineri, 21 Ianuarie 2022 , ora 17.34
foto: Asociația ProAfaceri România
foto: Asociația ProAfaceri România

O delegație a Asociației ProAfaceri Brașov a participat, zilele trecute, la evenimentele organizate la Pavilionul României Expo Dubai, târg de promovare care se desfășoară în perioada octombrie 2021 - martie 2022 în Emiratele Arabe Unite.

Unul dintre fondatorii asociației din Brașov, Sorin Peligrad, ne-a spus că a întâlnit români în aproape toate sferele de activitate din Peninsula Arabică.

"Ne-am propus să mergem în Dubai să vedem diferite soluții de business, ce înseamnă tehnologie, care este viziunea globală, fiind o expoziție organizată la nivel mondial (...) Din ceea ce am aflat de la partenerii noștri de acolo, sunt tot mai mulți români în topul investitorilor, cu activitate în multe domenii, precum imobiliare, IT și altele. (…) Într-adevăr, în cele mai neașteptate locuri am auzit vorbindu-se românește", a precizat Sorin Peligrad.

La Pavilionul României Expo Dubai sunt scoase în evidență valorile tradiționale și metodele de protejare a mediului în țara noastră.

"S-a pus foarte mult accent pe zona de mediu, apă, pe valorile tradiționale românești… Printre altele, erau ateliere de cusut ii și alte produse tradiționale (…) Spectaculos mi s-a părut că pavilionul nostru are un ghid virtual, care ne-a prezentat și nouă toate exponatele și ne-a povestit câte ceva despre România de fiecare dată. Pentru țara noastră este remarcabil faptul că, până la momentul în care noi am fost acolo, peste 650.000 de oameni din întreaga lume au tranzitat Pavilionul României de la Dubai Expo", a adăugat reprezentantul ProAfaceri Brașov-România.

Mai multe despre ce se întâmplă la pavilionul expozițional românesc din Dubai aflați dintr-un amplu interviu care va fi prezentat sâmbătă, 22 ianuarie 2022, în emisiunea de turism "Călător pe unde și oriunde", prezentată de Camelia Vlad, începând cu ora 12.00.

Radio România Brașov FM