ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie, dat în urmărire

Publicat: sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 , ora 8.00
Sursa foto: Poliția Română
Sursa foto: Poliția Română

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de oamenii legii. Pe site-ul Poliției Române fostul patron al FC Brașov apare pe lista persoanelor urmărite pentru “mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”.  

Ioan Neculaie a fost condamnat, ieri, la doi ani și două luni de închisoare cu executare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Decizia a fost  luată de magistrații Curții de Apel Brașov și este definitivă.

Condamnarea a venit după ce afaceristul a tras cu o armă de vânătoare în roțile propriei mașini când a observat că la una avea pană. Potrivit presei locale, el a făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său. În urma incidentului, la perchezițiile de acasă și de la birou, anchetatorii au găsit arme și muniție care nu erau păstrate conform legii. 

Fostul patron al FC Brașov este acuzat că în 2017 ar fi tras cu o armă de vânătoare, chiar pe proprietatea pe care o deține la Timișul de Jos. Ioan Neculaie a mai avut probleme cu legea și în trecut. El a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv, în noiembrie 2017, la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor. 

Radio România Brașov FM