ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pregătiri pentru Massif Winter în Poiana Brașov

Publicat: joi, 13 Ianuarie 2022 , ora 14.24
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Primul eveniment de anvergură în România din acest an se va desfășura în Poiana Brașov, în perioada 6-13 martie.

Organizatorii Massif Winter mențin, însă, misterul, cu privire la artiștii care vor urca pe scenele din stațiune. Nici programul evenimentului nu a fost dezvăluit până la acest moment. Pregătirile și amenajarea scenelor vor începe numai luna viitoare.

Astfel, nici pentru pachetele de vacanță all inclusive, pregătite de hotelieri pentru acea perioadă de 8 zile, nu au fost doritori până în acest moment. Acestea includ și accesul la spectacole sau petrecerile private dedicate. Dar la Massif Winter, participanții vor avea parte și de experiențe culinare, pe lângă cele artistice și activități specifice sezonului de iarnă.

"Ne implicăm și în susținerea mediului economic local, însă pe lângă operatorii locali, colaborăm și cu cei naționali sau internaționali astfel încât se creează un mix de experiențe în domeniul gastronomic", ne-a spus organizatorul evenimentului, Edy Chereji.

Evenimentul Massif Winter se va desfășura pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune.
Camelia Vlad