ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se schiază pe tot Masivul Postăvaru

Publicat: joi, 13 Ianuarie 2022 , ora 8.03
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Din această dimineață, se va schia și pe partea inferioară a Masivului Postăvaru. Temperaturile scăzute din ultimele zile au permis producerea de zăpadă artificială iar stratul depus măsoară aproximativ 20 de centimetri.Totuși atenția trebuie să fie sporită deoarece se schiază cu restricții pe anumite porțiuni, iar anumite zone sunt total închise.

Astăzi, Funcționează Telegondola, Telecabinele Capra Neagră si Kanzel, Telescaunul Ruia, Teleschiurile Bradul si Stadion.

Salvamont atrage atenția că în condiții de temperaturi scăzute, consistența zăpezii artificiale este una dură ceea ce ar putea determina creșterea vitezei de deplasare a schiorilor, lucru care poate deveni oricând un pericol. De asemenea, trebuie să țineți cont de consistența zăpezii afânate care se adună în zonele deservite de instalațiile de produs zăpadă artificială, dar și de vizibilitatea redusă din aceste zone. 

Dați dovadă de responsabilitate în practicarea sporturilor montane de iarnă, atat pentru siguranța proprie, cât și pentru cea a celor din jurul dumneavoastră.
Nicolae Jalea