ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Incendiu la acoperișul unui hotel din Rupea (VIDEO)

Publicat: miercuri, 12 Ianuarie 2022 , ora 22.18
Sursa foto/video: ISU Brașov
Sursa foto/video: ISU Brașov

UPDATE 22.35:

"De la ISU Mureș se mai deplasează o autospecială de salvare la înălțime", potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

..............

UPDATE 22.25:

"La fața locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apă și spumă de la ISU Mureș și 3 autospeciale de intervenție aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităților Rupea, Racoș, Hoghiz. Din informațiile pe care le deținem până în acest moment o singură persoană a suferit un atac de panică și este asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD. Se intervine pentru localizarea și lichidarea incendiului. Intervenția este în dinamică", informează ISU Brașov.

…………………….

Un incendiu a izbucnit în această seară la acoperișul unui hotel din Rupea.

"La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime, o autocisternă și 2 echipaje SMURD"
, au precizat reprezentanții ISU Brașov.

Informații în curs de actualizare


Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov FM