ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comuna Cristian, noua localitate "vedetă" pe Netflix

Publicat: marți, 11 Ianuarie 2022 , ora 7.34
Sursa foto: Facebook Primăria Cristian
Sursa foto: Facebook Primăria Cristian
Cristolovenii au cu ce se mândri. La orice oră din zi și din noapte, pot să-și vadă localitatea în care trăiesc pe una dintre cele mai mari platforme de filme online din lume.

În 2019, comuna brașoveană și împrejurimile sale au devenit platou de filmare pentru pelicula românească "Investitorii". Aceasta este o adaptare a succesului de casă "Wkreceni", filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia.

De această dată, din distribuția filmului fac parte actorii Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel, Maria Popovici, Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu și Nicu Banea. Regizorul filmului este Iura Luncașu.

Trebuie remarcat faptul că în scenele de deschidere ale peliculei îl revedem pe unul dintre cei mai apreciați actori brașoveni, regretatul Marius Cisar, care a plecat dintre noi pe 24 august 2020.

Pe lângă actorii deja cunoscuți, au mai avut roluri secundare sau de figurație și alți brașoveni, dar și cristoloveanul Felix Țintea care a scris pe pagina sa de Facebook:

"Am trăit o experiență frumoasă și unică (...), alături de oameni minunați (...). Pe lângă faptul ca am avut rolul de manager la filmări pe județul Brașov, am avut și un rol secundar de agent de poliție. Pe această cale vreau sa mulțumesc Primăriei Cristian , domnului Primar Gicu Cojocaru, lui Narcis Țintea și consiliului local pentru tot sprijinul acordat pe durata filmărilor din Cristian".

Deși filmul a fost gata mult mai devreme, nu a putut fi vizionat în cinematografe din cauza pandemiei. Astfel, acesta a fost introdus pe Netflix pe data de 22 decembrie 2021.

Comedia românească spune povestea a trei prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie. Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați, sunt disponibilizați. Li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. Aici sunt confundați de localnici cu niște posibili viitori investitori străini. Acestaveste punctul în care cei trei trec printr-o serie de situații comice care se încheie cu bine și cu... foarte multă iubire.

Filmul "Investitorii" încă mai poate fi vizionat pe Netflix.

Sursa foto: Facebook Primăria Cristian

Bianca Bucă