ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei

Publicat: duminică, 2 Ianuarie 2022 , ora 13.18

Este aglomerație la această oră pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Polițiștii au deviat deja circulația dinspre Brașov către Ploiești și recomandă și alte rute ocolitoare.

"Traficul rutier este intens pe Drumul Național 1 pe Valea Prahovei, relația Ploiești -Brașov. Așadar se circulă în coloană, în zona localității Comarnic, din zona kilometrul 103 până la kilometrul 105, pe direcția către Brașov, iar de la kilometrul 111 până la 109, pe direcția către capitală. Pe raza stațiunii Bușteni, se circulă în coloană pe sensul de mers Brașov-Ploiești, iar în zona stațiunii Predeal, în ambele sensuri, cu viteză redusă de deplasare. În județul Brașov, pentru a asigura fluența traficului, a fost luată măsura devierii, la nivel de recomandare, a circulației de pe Drumul Național 1 dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe Drumul Național 1A Săcele- Cheia- Ploiești. De asemenea se aplică tot la nivel de recomandare și devierea de pe Drumul Național 73 A Râșnov- Predeal pe Drumul Național 73 fie către Brașov și apoi spre Cheia pe Drumul Național 1 A, fie către Pitești pe Drumul Național 73 și apoi spre București pe Autostrada A1. Recomandăm șoferilor să ruleze cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor aflați la fluidizare", a spus comisarul șef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Radio România Brașov FM