ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Idei inedite pentru cadourile de Crăciun

Publicat: vineri, 17 Decembrie 2021 , ora 15.33
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

A început cursa contra cronometru pentru cadourile de Crăciun! De la jucării, la haine, parfumuri, cărți sau tablouri, toate sunt la mare căutare în această perioadă.

Antreprenorii brașoveni oferă, însă, și idei inedite pentru darurile de sărbătoare. Cămășile pictate manual, de pildă, pot fi un cadou ideal pentru cei care preferă un stil vestimentar mai puțin obișnuit.

Puteți să personalizați cămașa. Cromatica poate să fie aleasă. Manșetele pot avea inițialele numelui, diferite mesaje mai personale, iar pentru că este o manșetă întoarsă, mesajele se pot ascunde foarte frumos. Oamenii rămân impresionați de aceste mici detalii care fac diferența”, a spus Andreea Madlen, antreprenor.

Și produsele cosmetice se numără printre cadourile preferate, mai ales dacă sunt realizate pe bază de goji românesc.

Am căutat să oferim oamenilor o modalitate cât mai simplă și practică de a se bucura de efectele benefice demonstrate ale acestui fruct de goji românesc. În viziunea noastră ideea de cadou unicat este reprezentată de lucrurile care au o poveste de spus. Oferim pielii respectul cuvenit prin evitarea ingredientelor chimice dăunătoare”, a spus Cristina Anghel, reprezentantul unei companii cosmetice

Alternative de cadouri inedite puteți găsi și la Târgul de Crăciun sau la standurile special amenajate în centrele comerciale din Brașov.
Adina Milea, Monica Neacșu