ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic fără restricții pe DN1A, la Babarunca

Publicat: luni, 13 Decembrie 2021 , ora 10.51
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

După aproape 4 luni de lucrări intense, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că, de zilele trecute, se circulă fără restricții pe DN1A, la Babarunca. În zona respectivă s-a intervenit de urgență după ce, în august, o parte din drum s-a surpat din cauza inundațiilor.


DRDP Brașov anunță că, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, lucrările de consolidare pe DN1A, în zona Babarunca, județul Brașov, au fost finalizate săptămâna trecută și astfel au fost eliminate semafoarele care dirijau circulația pe tronsonul afectat de șantier.


Lucrările vor continua în al doilea punct de lucru, la aproximativ 2 kilometri, în direcția Săcele, dar deocamdată se desfășoară în albia râului Tărlung și nu necesită restricții permanente.


DN1A Ploiești-Cheia-Brașov, variantă pe care circulă și camioanele este ruta ocolitoare pentru evitarea aglomerației de pe DN1 Valea Prahovei.

Radio România Brașov FM