ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tânără de 16 ani din Sânpetru, dispărută

Publicat: vineri, 3 Decembrie 2021 , ora 8.12
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov
Oamenii legii caută o tânără de 16 ani din localitatea Sânpetru.


Fata a fost dată dispărută de mama ei, joi, deoarece a plecat de la domiciliu în jurul orei 12.00 și nu a mai revenit.


Semnalmente: înălțime: 1,73 m, greutate: 65 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung șaten. Pe ambele mâini prezintă mai multe tăieturi, iar la mâna dreaptă, pe un deget, este posibil să aibă tatuată litera V. De asemenea, tânăra mai are două tatuaje, unul pe mână și unul pe picior. Nu se cunosc cu exactitate articolele de vestimentație pe care tânăra le purta la momentul plecării, dar este posibil să poarte o pereche de pantofi sport, de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de culoare neagră, geacă de culoare verde, cu blană la glugă. Aceasta nu are asupra sa telefon mobil sau alte documente”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la fata dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM