ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ceremonial militar de 1 Decembrie, în centrul Brașovului

Publicat: vineri, 26 Noiembrie 2021 , ora 14.18
Sursa foto: arhivă / Insituția Prefectului Județului Brașov
Sursa foto: arhivă / Insituția Prefectului Județului Brașov

Paradă militară cu prezentarea tehnicii de luptă, de 1 decembrie, la Brașov.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, ceremonialul militar va fi organizat pe Bulevardul Eorilor, în zona Modarom, începând cu orele 10.00.

La eveniment vor participa autorități locale și județene, comandanții unităților militare din județul Brașov, dar și veterani și cadre militare în rezervă.

“Ceremonia militară va fi asigurată de Garda Drapelului și 6 detașamente de militari, iar ceremonia religioasă de un preot militar. Ceremonia va debuta cu întâmpinarea prefectului, însoțit de comandantul Garnizoanei Brașov. După prezentarea onorului și salutul drapelului de luptă, fanfara militară și garda de onoare vor interpreta Imnul Național al României și se va oficia serviciul religios. Prefectul județului va susține o alocuțiune referitoare la semnificația și însemnătatea momentului, după care se va desfășura defilarea detașamanetelor de militari și a tehnicii de luptă”, a precizat purtătorul de cuvânt al prefecturii Brașov, Alexandru Ganea.

Ceremonia se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.







Radio România Brașov FM