ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții la traficanți de droguri din județul Brașov

Publicat: miercuri, 24 Noiembrie 2021 , ora 14.49
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro

32 de percheziții domiciliare sunt în desfășurare pe raza județului Brașov, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.


Acțiunea a fost organizată de procurorii DIICOT Brașov sprijiniți de polițiști.


Potrivit anchetatorilor, în județul Brașov ar fi acționat două grupări, care ar fi desfășurat activități de comercializare a drogurilor de risc și de mare risc, acestea aprovizionându-se de la persoane din Turda și Sibiu.


Pe lângă membrii celor două grupări, au mai fost identificați și traficanți pe cont propriu, fără să facă parte din vreo grupare.


În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecții ar fi vândut amfetamine aduse de pe teritoriul unor state europene, la prețuri cuprinse între 40 și 60 de lei/comprimat. O parte dintre activitățile de trafic de droguri ar fi fost desfășurate în incinta unui local din municipiul Făgăraș, în care s-ar fi organizat petreceri cu muzică lăutărească.


La sediul DIICOT din Brașov vor fi aduse, pentru audiere, 30 de persoane.

Camelia Vlad