ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“La trecutu-ți mare, mare viitor!” - expoziție de pictură la Muzeul Tradițiilor Codlene

Publicat: luni, 22 Noiembrie 2021 , ora 16.37
La trecutu-ți mare, mare viitor!este expoziția de pictură dedicată momentului istoric 1821 și lui Tudor Vladimirescu, al cărei vernisaj va avea loc mâine, la Muzeul Tradițiilor Codlene, de la ora 15.30.


În cadrul acesteia veți putea vedea picturi semnate de artiști din Republica Moldova, Israel și România, realizate cu scopul de a reda personalitatea lui Tudor Vladimirescu, așa cum aceasta a fost înțeleasă în cadrul mai multor comunități din țară și de peste hotare.


Expoziția - cu titlu extras din celebra poezie a lui Mihai Eminescu „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” – face parte dintr-un proiect internațional , „Drumul lui Tudor”, care se regăsește în agenda marelui festival de arte vizuale GORJFEST 2021, aflat la cea de-a XXXII-a ediție.


Proiectul este realizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, împreună cu Casa Artelor Tradiționale „Nicolae Diaconu”, cu sprijinul Muzeului Tradițiilor Codlene.

Radio România Brașov FM