ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașov. Crește numărul copiilor care revin în bănci. Prezență fizică în peste 300 de unități școlare

Publicat: luni, 22 Noiembrie 2021 , ora 12.25
Sursa foto: arhivă / radioconstanta.ro
Sursa foto: arhivă / radioconstanta.ro
Numărul elevilor care au revenit în această săptămână cu prezență fizică în școlile și grădinițele brașovene a crescut față de săptămâna trecută cu peste 1.000, potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Brașov, Valentin Bucur.


Astfel, în 315 unități școlare din cele 418 existente în județul nostru, activitățile didactice se desfășoară cu prezență fizică:


„Aceasta este urmarea firească a scăderii ratei de infectare, coroborată cu creșterea numărului de vaccinați în rândul personalului din unitățile școlare. La această creștere a contribuit și prevederea introdusă în ordin comun al ministrului Educației și cel al Sănătății, conform căreia, în localitățile în care rata de infectare a scăzut sub 3/1.000 de locuitori, elevii revin (la școală – n.r.) cu prezență fizică indiferent de rata de vaccinare a personalului”, a explicat Valentin Bucur.


Procentul celor vaccinați cu cel puțin prima doză de vaccin anti Covid a ajuns la 64,2 în rândul personalului angajat în unitățile școlare brașovene, a precizat Valentin Bucur.

Camelia Vlad