ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

MASSIF. Brașovul, pe harta internațională a festivalurilor de muzică, de anul viitor

Publicat: vineri, 19 Noiembrie 2021 , ora 17.48
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Brașovul pe harta internațională a festivalurilor de muzică începând de anul viitor când se va organiza MASSIF.

Fondatorii ne asigură că va fi un concept care va scrie istorie. Am putea spune că rețeta este una sigură pentru că în spatele lui se vor afla cei care au creat Untold la Cluj Napoca și Neversea la malul mării. La fel ca și la acestea, și la Brașov, evenimentul va avea o latură umanitară, iar elevii de 10 la Bacalaureat vor avea acces gratuit.

Eduard Chereji, unul dintre fondatori, a oferit detalii pentru emisiunea Sens Unic, la Radio România Brașov FM:

Vor fi și din campaniile pe care le-am făcut până acum, potrivite pentru MASSIF. Latura aceasta de implicare socială o vom dezvolta și pentru Brașov”, a spus Eduard Chereji.

MASSIF ar urma să fie un festival diferit față de Untold și Neversea. Atât prin amplasare - la poalele masivului Postăvaru - cât și prin prezența unor artisti artiști internaționali care vor veni, în premieră, în România, dar și prin organizarea unor serii de spectacole impresionante pe perioada întregului an.

Este un angajament pe termen lung, nu venim doar în 2022 sau 2023. Va fi un concept și o serie de evenimente cu rezonanță internațională și care va oferi ocazia unor artiști de talie internațională să vină în Brașov, să cunoască zona”, a mai spus Eduard Chereji

Organizarea unui astfel de eveniment în Poiana Brașov ar urma să crească numărul de turiști în extrasezon, ceea ce ar fi un sprijin important pentru întreagă industrie HoReCa.

Ceva dorit de noi foarte mult timp. Suntem foarte optimiști și noi, hotelieri, pentru că vom umple acele goluri din timpul săptămânii pe care noi trebuie să le optimizăm și să câștigăm și bani pentru a dezvolta companiile și hotelurile”, a spus managerul unui hotel din stațiune, Gabriel Roșca.


Adina Milea