ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Incendiu într-un bloc din Săcele. Mai multe persoane au fost evacuate cu autospeciala

Publicat: marți, 9 Noiembrie 2021 , ora 18.58
Sursa foto/video: ISU Brașov
Sursa foto/video: ISU Brașov

UPDATE 19.35


Au fost evacuate 8 persoane de către pompieri, iar aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat. Dintre cele 8 persoane, 6 au fost evacuate de la etajele 3 și 4 cu autoscara de salvare la înălțime. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

...................

UPDATE 19.15


“8 persoane au suferit atac de panică și li s-a acordat asistență medicală la fața locului. Toate cele 8 persoane (printre care 4 copii) au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

........................

Știrea inițială:

Un apartament din Săcele a luat foc, marți seara. Mai multe persoane au fost evacuate din bloc cu ajutorul autospecialei de salvare la înălțime, informează ISU Brașov.


„Incendiu apartament et. 1, în Săcele, str. Ștefan cel Mare 20. Incendiu se manifestă cu degajare mare de fum”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.


La fața locului au intervenit 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD, o autospecială de salvare la înălțime, și SVSU Săcele cu o autospecială.




Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov FM