ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii, așteptați la alte dezbateri publice. De această dată, pe tema serviciilor sociale

Publicat: marți, 26 Octombrie 2021 , ora 14.56
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Regulamentul pentru acordarea subvențiilor de la bugetul local către asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute în România, care înființează și administrează unități de asistență socială, intră în dezbatere publică.


Direcția de Asistență Socială Brașov îi invită pe brașoveni să trimită sugestii sau propuneri de modificare până în 5 noiembrie.


Este vorba de regulamentul prin care sunt acordate de către municipalitate subvențiile către fundațiile sau asociațiile din oraș. Sugestiile pt fi trimise pe adresa Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor nr. 23 sau la adresa de e-mail dasbv@dasbv.ro. Documentația privind proiectul de hotărâre poate fi studiată pe site-ul Primăriei Municipiului Brașov (www.brasovcity.ro).


Procedura este acceași și în cazul Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al municipiului Brașov pentru anul 2022. Și acesta intră în dezbatere publică, tot până în 5 noiembrie.


Planul anual de acțiune privind serviciile sociale este elaborat anual de către Direcția de Asistență Socială Brașov în conformitate cu Strategia de dezvoltarea a serviciilor sociale din Municipiul Brașov.

Adina Chirvasă