ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A doua grădiniță pentru zona nouă a cartierului Tractorul. Proiectul intră în dezbaterea aleșilor locali, vineri

Publicat: marți, 26 Octombrie 2021 , ora 14.32
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Proiectul de construire a celei de-a doua grădinițe din zona nouă a cartierului Tractorul va intra în dezbaterea aleșilor locali, în ședința de plen de vineri.


Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, va propune Consiliului Local aprobarea studiului de fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici ai proiectului.


Grădinița urmează a fi ridicată pe un teren situat pe str. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Ioan Popasu și str. I.C. Brătianu, donat de un dezvoltator imobiliar. Unitatea va avea trei săli de grupă și o capacitate totală de 48 de copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.


Durata de realizare a construcției este de maxim 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, valoarea investiției fiind de aproximativ 7 milioane ei, cu tot cu TVA.


Reamintim că, la sfârșitul lunii august, au început lucrările la grădinița situată pe str. Ioan Popasu nr. 15, pe un teren, de asemenea, donat de un dezvoltator imobiliar.

Adina Chirvasă