ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Te căsătorești la Primărie dacă ai certificat verde sau test negativ

Publicat: marți, 26 Octombrie 2021 , ora 14.27
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro

Cuplurile care vor să-și oficializeze relația în fața ofițerului de Stare Civilă vor trebui să prezinte certificatul verde, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală, sau dacă au test negativ.


Regula este valabilă și pentrru martori, invitați, fotograf și videograf, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Brașov.


Măsura se aplică din 27 octombrie (data primei oficieri după intrarea în vigoare a restricțiilor suplimentare, în contextul epidemiologic actual.


În cazul testului RT-PCR, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar în cazul unui test antigen rapid, rezultatul nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore. Numărul maxim de participanți la ceremonia de oficiere a căsătoriei este de 20 de persoane, cu tot cu miri.


Săptămâna aceasta sunt programate 13 căsătorii, cele mai multe fiind sâmbătă, 30 de octombrie, când sunt programate 9 căsătorii.

Adina Chirvasă