ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Firma care gestionează parcările publice din oraș își continuă activitatea. Primăria pierde și la Înalta Curte

Publicat: luni, 25 Octombrie 2021 , ora 21.56
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Litigiul dintre firma care gestionează parcările publice și Primăria municipiului Brașov mai înregistrează o pierdere. În defavoarea municiplității.


Mai exact, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea formulată de Consiliul Local al Municipiului Brașov, prin care se solicita strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov. Edilii sperau că astfel recursul la decizia inițială pronunțată de magistrații de la Tribunalul Covasna să se rejudece de o nouă instanță. În acest fel, decizia ar fi urmat să fie anulată, iar recursul în ceea ce privește menținerea hotărârii Consiliului Local Brașov prin care se rezilia contractul încheiat cu P&P pentru administrarea parcărilor din oraș, să fie rejudecat.


Decizia Curții Supreme este definitivă.


Reaminăm că, în 18 august, Curtea de Apel Brașov a respins recursul înaintat de Consiliul Local Brașov împotriva sentinței Tribunalului Covasna, prin care decizia aleșilor locali de reziliere a contractului de concesiune a parcărilor publice din Brașov către compania P&P era respinsă. Cu alte cuvinte, municipalitatea pierde definitiv în această speță, privind rezilierea acestui contract, iar firma va continua să gestioneze parcările publice. În aceste dosare, municipalitatea este reprezentată de un avocat plătit cu 470 de lei pe oră, plus TVA.

Adina Chirvasă