ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

UrbanTalks& Hackathon, în weekend, la Brașov

Publicat: joi, 21 Octombrie 2021 , ora 12.05
Sursa foto: urbanizehub.ro
Sursa foto: urbanizehub.ro
Brașov va găzdui, în weekend, evenimentul UrbanTalks & Hackathon. Un eveniment în care organizatorii își propun să identifice soluții inteligente și durabile pentru orașele din centrul țării, parte a unui proiect finanțat de Comisia Europeană, informează AGERPRES.


Evenimentul “Oameni care modelează orașe pentru oameni” debutează vineri cu conferința Urban Talks la care vor participa reprezentanți ai unor companii de renume, dar și experți ai Băncii Mondiale, Comisiei Europene, Băncii Europene de Investiții și lideri ai administrației publice locale.


Vor fi abordate subiecte precum investiții, viziune, orașe pentru oameni, mediu și sustenabilitate, mobilitatea urbană și concepte de management public colaborativ încurajând implicarea cetățenilor în procesul de dezvoltare.


În weekend va avea loc Urban Innovation Hackathon, concurs de soluții cu premii de până la 3.000 de euro, pe tematicile: „mobilitate urbană și spații publice”, „schimbări climatice și mediu” și „soluții digitale pentru orașul de mâine”.


Cei interesați să participe (fizic sau online) se pot înscrie aici.


Evenimentul este organizat de UrbanizeHub cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, Agenției Metropolitane Brașov și Nhood.

Radio România Brașov FM