ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii din 17 clase de la Colegiul Național Johannes Honterus trec în online

Publicat: miercuri, 13 Octombrie 2021 , ora 16.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, în această după-amiază, suspendarea activității didactice cu prezență fizică la Colegiul Național Johannes Honterus, corpul B și corpul C, din municipiul Brașov.


Este vorba despre elevii și cadrele didactice de la 17 clase din cele 53, care vor desfășura cursuri online chiar de mâine, 14 octombrie, iar măsura va fi valabilă în următoarele 14 zile.


14 elevi au fost confirmați cu SARS-COV-2.


Propunerea de suspendare a activității didactice cu prezență fizică a fost fundamentată de situația infrastructurii unității de învățământ. Sălile de clasă de mici dimensiuni, greu de aerisit, au contribuit decisiv la luarea acestei decizii.


Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul Național „Johannes Honterus” se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.


Vă reamintim că tot astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia trecerii în online a cursurilor și la Colegiul Național Andrei Șaguna (informații aici).

Radio România Brașov FM