ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul de cariere, astăzi și mâine, la Brașov

Publicat: vineri, 1 Octombrie 2021 , ora 8.25
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Veste bună pentru brașovenii care nu au un loc de muncă sau care doresc să-și schimbe domeniul de activitate.


Cea de-a 30-a ediție a Târgului de Cariere se va desfășura astăzi și mâine, în incinta mall-ului din cartierul Tractorul.


Peste 200 de locuri de muncă sunt oferite de angajatori. Detalii a oferit, la emisiunea Pulsul Zilei, de la Radio România Brașov FM, organizatorul evenimentului, Claudiu Stanciu:


“Începând cu ora 10.00 și până la ora 18.00 vor fi prezenți reprezentanții a peste 20 de companii. Oferta este foarte generoasă, adică pornim de la joburi care nu cer calificare, până la joburi de manager, cu studii, joburi de limbi străine sunt foarte multe”, a spus Claudiu Stanciu.


Care este domeniul de activitate cel mai căutat pe piața muncii din Brașov?


“Oameni care își caută joburi și companii care-și caută angajați în funcție de nevoile pieței. La Brașov este destul de mult interes în zona de producție din ce am observat, și atunci în ultimul timp sunt din ce în ce mai multe companii care caută în zona aceasta și atunci folosesc târgul de cariere ca un instrument de angajare rapidă”
, a explicat Claudiu Stanciu.


Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare din cauza pandemiei de coronavirus.


Accesul se va face numai în baza certificatului verde. Se vor monitoriza intrările și ieșirile de la eveniment, dar și temperatura participanților. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.

Radio România Brașov FM