ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Camera de Comerț și Industrie din Brașov îi trimite pe studenți în practică

Publicat: luni, 27 Septembrie 2021 , ora 15.27
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Președintele CONAF, Cristina Chiriac

245 de studenți ai universităților brașovene Transilvania și Spiru Haret vor avea ocazia să facă practică sau chiar să muncească în firme din Brașov pentru ca, în momentul absolvirii, să poată să își găsească ușor un loc de muncă.


“Este un proiect pe capital uman, finanțat din fonduri europene. Proiectul se adresează în primul rând studenților care vor fi luați din băncile facultății, din mediul academic, și inserați la diverse companii în stagii de practică plătite”
, a explicat directorul executiv al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cosmin Roșia.

Firme importante din județ au considerat proiectul o oportunitate și s-au alăturat ideii. Între acestea se numără Stabilus sau Miele.

Programul este desfășurat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, în colaborare cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (audio atașat).

Prin astfel de proiecte se încearcă aducerea studenților la un nivel practic la fel de bun cu cel teoretic. În urma derulării proiectului, care se va încheia în ianuarie 2023, 86 de studenți vor avea un loc de muncă.

Sorin Țârcă