ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Început slab de campionat pentru FC Brașov

Publicat: luni, 13 Septembrie 2021 , ora 18.31

FC Brașov are parte de un început slab de campionat cu doar 6 puncte în primele 6 etape pentru clasare pe locul 14.

Elevii lui Ilie Stan vin după o înfrângere cu CSC Șelimbăr, scor 1 la 2, antrenorul brașovenilor atacând la final atât prestația jucătorilor săi cât și a arbitrilor care nu au acordat un 11 metri în favoarea brașovenilor.

Președintele Ioan Mărginean a temperat ieșirea antrenorului brașovean: „Părerea mea e că puteam să avem mai multe puncte, dar nu aș vrea acum să deviem, să dăm vina doar pe arbitru. Nu-i frumos! Mai mult că Brașovul e unul respectat, care de-a lungul timpuui s-a dovedit că are o echipă fair-play”

La rândul său directorul sportiv Mugurel Buga a criticat lipsa de implicare a unor jucători.

Cam toate echipele cu care am jucat până acum au avut atitudine. Să nu se supere pe mine jucătorii, dar acesta e adevărul din cee ace am văzut eu personal. La Brașov, cu o echipă cu istorie în fotbalul românesc, trebuie să te implicit mult mai mult”, a declarant Buga.

Președintele Ioan Marginean a explicat și situația litigiilor cu foștii jucători și antrenori de la Corona Brașov, echipă promovată în Liga a doua în vară, dar care nu au fost prinși în proiectul noului FC Brașov deși aveau contracte în derulare. Printre aceștia sunt 6 jucători și antrenorul Călin Mondovan care vor continua în instanță litigiul cu actualul club.

Mărginean a adăugat: „Sunt într-o situație ingrată pentru că știu că adevărul și dreptatea sunt de partea lor și aș vrea să nu am un litigiu, să sting focul, pentru că e de datoria mea să țin cu casa, dar poate ajungem la o înțelegere ca să nu stăm într-un litigiu 3 luni, 4 luni…”

În etapa următoare FC Brașov intalneste pe teren propriu sâmbătă 18 septembrie de la ora 11.00 Dunărea Călărași. 

Adrian Susanu