ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campanie umanitară inedită în cartierul Șchei din Brașov

Publicat: vineri, 10 Septembrie 2021 , ora 12.47
Campanie inedită umanitară, mâine, în cartierul Schei din Brașov. Asociația "Vecinii Șcheieni" organizează acțiunea de donare "în fața casei". Așadar, dacă aveți lucruri utile, în stare bună de funcționare, dar pe care nu le mai folosiți, gândiți-vă înainte să le aruncați că poate alții au nevoie de acestea. Sunteți invitați să le donați, pe tot parcursul zilei de mâine.

"Pentru noi comunitatea are un rol important în viata sociala. In Schei la noi, câteodată este ca un sat, unde locuitorii se ajuta între ei. Plecând de la aceasta idee, încercăm o idee actiune pentru scheieni: "Donațiile în fata casei". Sâmbăta, 11 septembrie, între orele 9:00-18:00, locuitorii de pe străzile Pajiștei și Fântâniței vor scoate în fata porți ce au de donat: cărți, jucari, haine iar cei care au nevoie pot veni să le ia. Va așteptăm cu drag!", este mesajul transmis de organizatori.
Marian Stoica