ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Curs de tehnici de vânzare de la distanță

Publicat: miercuri, 8 Septembrie 2021 , ora 19.33

Pandemia a schimbat regulile în multe domenii. Cele mai mari probleme le-au întâmpinat domeniile în care discuțiile față în față sunt extrem de importante pentru obținerea unui rezultat economic bun.

Din acest motiv, Camera de Comerț și Industrie Brașov a decis să organizeze un curs de tehnici de vânzare de la distanță, unul cum nu se poate mai util într-o perioadă de pandemie.

Managerul departamentului juridic al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Alina Groșanu, a precizat: "În cadrul cursului «Tehnici de vânzare de la distanță» vor fi abordate aspecte ca pregătirea abordării de la distanță și tot ceea ce implică acest lucru, alegerea paltformei potrivite, deschiderea discuției și captarea interesului, gestionarea emoțiilor în discuțiile la telefon, managementul clienților, dar și tratarea obiecțiilor".

Cursul se va desfășura în 30 septembrie, de la ora 16:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Sorin Țârcă