ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cazurile de covid, într-o continuă creștere, în Brașov. Conducerea DSP se așteaptă la o înmulțire semnificativă de la jumătatea lunii septembrie

Publicat: luni, 30 August 2021 , ora 17.09
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

4 persoane cu covid sunt, deja, internate în modularul ATI, de la Spitalul Județean, alte 30 la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.


Persoanele internate acum în modularul ATI sunt nevaccinate, potrivit reprezentanților DSP Brașov. Suntem în valul 4 al pandemiei și cazurile cresc, afirmă aceeași sursă.


Ne așteptăm la o pantă foarte abruptă, o creștere foarte mare a numărului de cazuri începând cu 15 – 20 septembrie. Nivelul acestor cifre l-ați auzit probabil estimat la nivel național. La nivel de județ nu am aceste estimări, dar cu siguranță că va fi problematic”, a spus directorul DSP Brașov, dr. Andreea Neculau.

În prezent, secțiile Covid ale spitalelor din județ nu sunt deschise toate. Însă, există un plan de activare a tuturor paturilor destinate îngrijirii pacienților cu Covid, în județul Brașov fiind vorba despre aproape 500.

Adina Chirvasă