ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe gospodării din județ au fost inundate, în ultimele 12 ore. Circulație îngreunată pe mai multe șosele din țară

Publicat: duminică, 29 August 2021 , ora 9.16
Sursa foto: ISU Brașov
Sursa foto: ISU Brașov
În ultimele 12 ore, în urma ploilor abundente, mai multe gospodării, subsoluri și străzi din județul Brașov au fost inundate.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, pompierii au intervenit la peste 30 de solicitări cu autospeciale și motopompe pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din municipiul Brașov și din localitățile: Râșnov, Moieciu, Stupini, Săcele, Predeal, Zărnești și Feldioara.

În niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime, nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală, iar apele sunt în retragere, au mai transmis reprezentanții ISU.


Totodată, din cauza precipitaților abundente, pe DN1A - zona Babarunca - se circulă îngreunat, din cauza aluviunilor.


Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, se circulă în condiții de carosabil umed pe mai multe șosele din țară . Este vorba despre Drumul Național 1A, Ploiești - Brașov, autostrăzile A1, București - Pitești, A2, București - Constanța, A3, București - Ploiești, dar și pe Drumul Național 1, Ploiești - Brașov și Drumul Național 7, Pitești - Sibiu.


Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență la volan, să se asigure și să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare, dar și să crească distanța de siguranță între vehicule.


Radio România Brașov FM