ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe servicii la Maternitatea din Brașov, din această lună

Publicat: luni, 23 August 2021 , ora 19.22
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Maternitatea Brașov oferă, din această lună, o gamă mai diversificată de servicii medicale.


Unitatea își diversifică serviciile de imagistică, depistare precoce a cancerului de sân și depistare precoce a leziunilor displazice ale colului uterin.


Astfel, spitalul devine o concurență serioasă pentru mediul privat, deoarece oferă servicii de înaltă calitate, la prețuri modice, potrivit directorului unității, medicul Mircea Preda.


Maternitatea oferă trei noi pachete de servicii pacientelor. Unul se adresează pacientelor între 50 și 59 de ani și oferă o mamografie digitală și o ecografie mamară. Cel de al doilea program este pentru pacientele până în 50 de ani și, pe lângă cele două servicii mai sus menționate, mai oferă ecografie abdominală, ecografie tiroidă și histerosalpingografie. Al treilea pachet se adresează tuturor pacientelor și vizează depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin.


Serviciile menționate sunt oferite prin compartimentele de Anatomie Patologică și Radiologie care au fost dotate cu aparatură achiziționată cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Consiliului Județean Brașov.

Sorin Țârcă