ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO. Artista româno-americană Laura Bretan primește Discul de Aur la Brașov

Publicat: vineri, 20 August 2021 , ora 8.42
foto: Laura Bretan / facebook
foto: Laura Bretan / facebook

Tânăra soprană de renume internațional, Laura Bretan, va primi "Discul de Aur" pentru vânzările albumului "World I See" la un eveniment care va avea loc mâine, 21 august 2021, la Brașov, anunță infomusic.ro.

Aprecierea vine din partea Media Pro Music și Universal Music România, iar distincția îi va fi înmânată de producătorul albumului "World I See", pianistul și compozitorul israelian Giora Linenberg, cunoscut pentru colaborarea sa cu Lara Fabian.

Tânăra artistă româno-americană va mulțumi pentru premiu așa cum știe ea mai bine - printr-un recital inedit la locul evenimentului, Cinema One. Acolo se va întâlni și cu fanii, la obișnuitul "meet & greet", cărora le va acorda autografe pe coperta discului de vinil lansat recent.

Ne amintim că artista Laura Bretan este cea care a câștigat "Românii au talent" în 2016, în același an aflându-se și printre finaliștii emisiunii de peste ocean "America's Got Talent".

Emoția puternică pe care o transmite prin interpretarea sa impresionează de fiecare dată, fie că este vorba despre arii de opera sau balade. Vă puteți convinge ascultând piesa găsită pe youtube și atașată acestui articol. 

De-a lungul timpului, Laura Bretan a colaborat cu nume sonore ale muzicii internaționale, aflându-se deseori pe aceeași scenă alături de artiști precum David Foster, Matteo Bocelli, Toto Cutugno sau Michael Bolton.

Un eveniment remarcabil la care artista va fi prezentă este cel de la Oradea, în 6 septembrie. Ca invitat special, Laura Bretan va cânta în concertul tenorului Jose Carreras, atât solo, cât și în duet cu marele artist spaniol. Acompaniază Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, dirijată de David Gimenez.


Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Camelia Vlad