ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Filme, cine-concert și invitați speciali în Caravana TIFF Unlimited la Brașov. Ați văzut documentarul „România sălbatică”?

Publicat: miercuri, 18 August 2021 , ora 11.47
foto: arhiva tiff.ro
foto: arhiva tiff.ro

O selecție dintre cele mai noi și premiate filme, la Brașov între 20 și 22 august 2021, în Caravana TIFF Unlimited.

Brașovenii vor avea parte de trei zile pline de proiecții, un adevărat mini-festival în patru locații din oraș: Cinema One, Piața Sfatului, Piața Brassaï și Terasa AFI.

Impresionantul documentar România sălbatică, cel mai popular film românesc la TIFF 2021 și una dintre cele mai așteptate producții ale anului, va fi proiectat în prezența regizorilor Dan Dinu și Cosmin Dumitrache.

Programul Caravanei se va încheia duminică, 22 august, cu un cine-concert memorabil: unul dintre cele mai aclamate filme mute, Muguri zdrobiți (Broken Blossoms), regizat de D.W. Griffith în 1919, va fi acompaniat live de muzica originală a lui DJ DuBase.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare.

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film Transilvania, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Proiect co-finanțat de: Primăria Municipiului Brașov


Program Caravana TIFF Unlimited | 20 - 22 august

Radio România Brașov FM